Σχόλια

Να πούμε αρχικά ότι τα ρωσικά είναι μια αρκετά δύσκολη γλώσσα , χρειάζεται λοιπόν οποίος θέλει να την διδαχθεί να δείξει ανάλογο ενδιαφέρον . Φυσικά πολύ σημαντική είναι η βοήθεια από ένα δάσκαλο , όπως η Ναταλία . Είναι έμπειρη , έχει υπομονή ( ειδικά με κακούς ή μη επιμελείς μαθητές όπως εγώ ) .Το μάθημα είναι ευχάριστο αλλά ταυτόχρονα , ουσίας .
Η Ναταλία καταφέρνει να δημιουργεί ένα περιβάλλον μάθησης , ώστε ακόμη και κάποιος μέτριος μαθητής να μπορεί να εξελίξει τη Ρωσική .

Παπαδάκης Σπύρος
22/10/2023

Η Ναταλία είναι η δασκάλα που διαθέτει μεθοδικότητα, επιμονή και υπομονή. Με έχει βοηθήσει να κάνω το πρώτο βήμα στα ρωσικά από το μηδέν. Περιμένω κάθε εβδομάδα για την ώρα του μαθήματος που με βγάζει δημιουργικά από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το μάθημα της είναι διαδραστικό και εποικοδομητικό, δεν βαριέσαι ποτέ!!! Χαίρομαι όταν ανεβάζει τον πήχη με την ποιότητα του μαθήματος και με κάνει να προσπαθώ περισσότερο. Δεν περίμενα ποτέ ότι η εκμάθηση των ρωσικών θα μου κινούσε τόσο πολύ το ενδιαφέρον!!!

Δήμητρα Κοκκώνη
05/09/2023

Πραγματικά δεν το περίμενα ό,τι θα με βοηθούσε τόσο πολύ να εξασκησω τη Ρώσικη γλώσσα και το βασικότερο να μην τα ξεχνάω. Η καλύτερη καθηγήτρια με επιμονή και προσήλωση σε αυτό που κάνει!!!

София
15/06/2022

Είναι η καλύτερη καθηγήτρια ρώσικης γλώσσας που θα μπορούσατε να έχετε! Έχει μεταδοτικότητα και το μάθημα είναι πάντα ευχάριστο και συναρπαστικό. Δίνεται έμφαση στη σωστή εκμάθηση, ώστε να μπορεί ο μαθητής να μιλάει και να επικοινωνεί σωστά στα ρώσικα! Είναι πολύ οργανωμένη και με πραγματικό ενδιαφέρον για τον μαθητή. Σε ευχαριστούμε πολύ!

Μαρία Παπαδοπούλου
01/06/2022

Υπέροχη δασκάλα !Διαθέτει βαθιά γνώση της ρωσικής γλώσσας και ιδιαίτερη ικανότητα στο να την μεταδίδει. Κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του μαθητή με τους διαδραστικούς και σύγχρονους τρόπους εκμάθησης που διαθέτει! Εμμένει στις λεπτομέρειες και καλύπτει ολοκληρωτικά την κάθε ενότητα διασφαλίζοντας οτι δεν μένουν κενά.
Είναι βέβαιο οτι αγαπά αυτό που κάνει και αυτός ειναι ακόμη ένας παράγοντας που συντελεί στην επιτυχημένη εκμάθηση της γλώσσας.
Ευχαριστώ Ναταλία!

Lina L.
19/05/2022

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Το μάθημα με την κυρία Ναταλία είναι συγκλονιστικό. Κάθε φορά ανακαλύπτουμε νέους τρόπους επικοινωνίας και διαφορετικά μονοπάτια που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με ερωτήσεις, διαδραστικά παιχνίδια, διαφάνειες, βίντεο, τραγούδια, συνταγές, παιχνίδια ρόλων κλπ. προσεγγίζουμε πολύπλευρα την ρωσική γλώσσα και τον ρωσικό πολιτισμό. Την ευχαριστώ που μου μεταδίδει το πάθος της για γνώση! Αποτελεί παράδειγμα τόσο ως καθηγήτρια όσο και ως άνθρωπος.

Χριστίνα Δ.
12/02/2022

Το μάθημα με τη Ναταλία δεν είναι απλώς ευχάριστο αλλά ουσιαστικό και αποδοτικό. Η άριστη γνώση του αντικειμένου διδασκαλίας της έχει ως αποτέλεσμα να έχει οργανώσει ένα εξαιρετικό διαδραστικό υλικό που κρατάει το ενδιαφέρον του μαθητή, είναι μεθοδικό και αποτελεσματικό και οδηγεί στην κατάκτηση της γλώσσας. Η εμπειρία, η ευφυΐα και το χιούμορ της την καθιστούν μια εξαιρετική δασκάλα που συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη.

Γαβριήλ Μπαγδασαριάν
04/08/2021

Άρτιος επαγγελματισμός που διατηρεί ακλόνητο το ενδιαφέρον μ’ άμεση απόρροια την κατάκτηση ραγδαίας προόδου κ’ την επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων. 🔝🇷🇺💎

Μαρια Κοτσιφάκη
03/07/2021
testimonial pic 01

Καταπληκτική και η καθηγήτρια και τα μαθήματα! Σε κάθε μάθημα το ενδιαφέρον μεγαλώνει, το υλικό συνεχώς ανανεώνεται και η μεταδοτικότητα ακόμα και εξ’ αποστάσεως είναι η καλύτερη!

Ευθυμιάδου Μαρία
02/01/2021
testimonial pic 03

Μία εξαιρετική δασκάλα, με βαθιά γνώση της ρωσικής φιλολογίας, μεταδοτικότητα, διάθεση για ανάλυση και επεξήγηση των γραμματικών φαινομένων της γλώσσας μέσω παραδειγμάτων και διασκεδαστικών γλωσσολογικών παιχνιδιών μέσα στο μάθημα. Η μύηση στα Ρώσικα επιτυγχάνεται με ένα εξαιρετικά παιδαγωγικό τρόπο, με ιδιαίτερη έμφαση και επιμονή στις λεπτές αποχρώσεις της προφοράς η οποία αποδεικνύεται πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Το αδιαμφισβητητο βάθος και ο ασύγκριτος πλούτος της ρωσικής κουλτούρας είναι τεράστιος θησαυρός για όποιον αποφασίζει να εντρυφήσει σε αυτήν και γι αυτό, καλό  θα ήταν να αναζητήσει και ν απαιτήσει κάποιος για τον εαυτό του μια άριστη δασκάλα όπως η Ναταλία, με την απαιτούμενη ευφυΐα, μεθοδικότητα και υπομονή.

Η ικανοποίηση που αισθάνεται κάποιος κατακτώντας βαθμηδόν αυτή τη γλώσσα είναι τεράστια και δικαιολογημενη μια λόγω της διαβαθμισμένης δυσκολίας της. Εν τούτοις η έξυπνη καθοδήγηση της έμπειρης καθηγήτριας Ναταλίας σχεδόν απαλείφει την δυσκολία και αναδεικνύει μόνο το ασίγαστο ενδιαφέρον και την γοητεία των ρωσικών. Στον πολιτισμό αυτής της χώρας πολύτιμα πετράδια αστράφτουν σε όλους τους τομείς του πνεύματος, της τέχνης και της επιστήμης, στο παγκόσμιο στερέωμα.

Αξίζει λοιπόν μία ασυνήθιστα καλή δασκάλα όπως η Ναταλία να  αφήσουμε να μας οδηγήσει προς αυτά. Η εκμάθηση των ρωσικών είναι εν τέλει για τους θαυμαστές της μια αλησμόνητη εμπειρία!

Podilatris
15/07/2020
testimonial pic 02

Εξαιρετική καθηγήτρια η Ναταλία!

Από τα πρώτο μάθημα, της κόρης μου, διαπίστωσα την προσήλωση και το πάθος για αυτό που κάνει. Είναι υπομονετική, επίμονη και γνώστης της δουλειάς της. Με την απίστευτη ΜΟΝΤΕΡΝΑ μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα, η μάθηση γίνεται παιχνίδι μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μαθητή. Στην καραντίνα τα μάθηματα έγιναν μέσω Skype, διαπίστωσα μια εξαιρετική ποιότητα και online! Μαθαίνεις εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά! Οι προφορικές επιδόσεις καταπληκτικές.

Natalia Buzu Theodoroglaki
11/06/2020
error:

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας για να κλείσουμε ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας!

natalia-russian-expert-cookies-consent-icon-01

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.