Natalia Russian Expert - Natalia Platonova pic 12

Λίγα λόγια για μένα

Ονομάζομαι Ναταλία και μένω πάνω από 10 χρόνια στην Ελλάδα (στην Κρήτη).

Διδάσκω ξένες γλώσσες από 2004, από τότε που άρχισα τις σπουδές μου στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Μόσχας όπου έκανα ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών σε φοιτητές. Όταν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και πήρα δίπλωμα σε ξένες γλώσσες με ειδικότητα “Καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας”, κατάλαβα ότι θέλω να μείνω στην Ελλάδα και να διδάσκω εδώ. Έτσι, το 2014  τελείωσα τις σπουδές μου και πήρα πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας με την ειδικότητα “Ρώσικα ως ξένη γλώσσα”.

Από τότε δεν σταμάτησα να σπουδάζω και να συμμετέχω σε σεμινάρια συνεχούς εκπαίδευσης online πάνω στο αντικείμενο “Ρώσικα ως ξένη γλώσσα” και “Διδασκαλία ξένων γλωσσών”, με σκοπό να γίνουν τα μαθήματά μου ακόμα πιο ταχύρυθμα και χρήσιμα για τους μαθητές μου.

Παράλληλα, δουλεύω στον τουριστικό τομέα στην Κρήτη από το 2006. Ακόμα και τώρα διαχειρίζομαι τις κρατήσεις σε τουριστικά καταλύματα και ξέρω ακριβώς τι ρωτούν οι επισκέπτες και πώς πρέπει να τους απαντάμε. Γι’ αυτό πιστεύω ότι οι κύκλοι μαθημάτων που έχω σχεδιάσει για τα τουριστικά επαγγέλματα θα φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμοι.

error:

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας για να κλείσουμε ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας!

natalia-russian-expert-cookies-consent-icon-01

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.