Γλώσσες και σπορ!

Με τι συγκρίνεται εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας;

Δεν ξέρω τι πιστεύουν οι άλλοι δάσκαλοι, εγώ όμως πάντα συγκρίνω τα μαθήματα με την… προπόνηση! Yoga, pilates, τρέξιμο, οτιδήποτε που σου ανεβάζει τους παλμούς.

  • Πρώτον επειδή παίζει μεγάλο ρόλο η επανάληψη. Για να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση καλύτερα είναι να γυμνάζεσαι καθημερινά ελαφριά από ότι μια να κάνεις μ έντονες προπόνησες 2 φορές την εβδομάδα (και τις άλλες μέρες να κάθεσαι)
    Έτσι και με τις γλώσσες – καλύτερα να διαβάζεις 10 – 15′ λεπτά κάθε μέρα από το να κάνεις όλες τις μαζεμένες ασκήσεις που είχες για το σπίτι μια μέρα πριν το μάθημα.
  • Δεύτερων προθέρμανση είναι απαραίτητη και στην προπόνηση και στο μάθημα.
    Στο μαθήματα για προθέρμανση εμείς συνήθως παίζουμε με το υλικό που μάθαμε ήδη και έτσι χτίζουμε μια γέφυρα που μας πάει σε κάτι καινούργιο.
    Και μετά μπαίνουν οι ποιο δύσκολες (και ίσως και λίγο βαρετές) άσκησες, που μας κάνουν ποιο δυνατούς από πολλές απεψίες).
  • Και στο τέλος για αποθεραπεία (εκεί που στην προπόνηση κάνουμε διατάσεις η ανάσες) μπορεί να δούμε χιουμοριστικό video, να διαβάσουμε κανένα mem, να πούμε για τα πλάνα μας για την εβδομάδα η το ΣΚ…

Μετά από όλο αυτό ελπίζω να νιώθουμε ανανεωμένοι και ενθουσιασμένη.

Το μόνο μου θέμα είναι ότι μετά από μαθήματα μου είναι απαραίτητη μια αληθινή προπόνηση, οπότε πάω να στρώσω το στρωματάκι μου και εγώ….

error:

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας για να κλείσουμε ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας!

natalia-russian-expert-cookies-consent-icon-01

Αυτό το website χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.